Modele fustanesh per vajza te reja 2017

Meqenëse këtë saison na kanë arritur MODELE të ndryshme çizmesh, si Edhe Silueta interesante fustanesh, të gjatësive të ndryshme, Kemi vendosur të veçojmë Modelet më të Mira + propozimin për çizmet të cilat Mund t`i mbathni me to, transmeton telegrafi. Fustani maksi nga Kashmiri + çizme të shkurtra lëkurë antilope me tokëz dhe resa me këtë fustan, vishni çizme Kamoshi njëngjyrëshe me takë të pazakontë. Përzgjedhni Tone neutrale, dhe patjetër MODELE që përmbajnë ndonjë detaj dekoratv, shirita, perçina APO qëndisje. KY modèle Trendi duket bukur me çizme që kanë shirita dhe karficë dekoruese. KY fustan, në shikim të parë na përkujton ruiner e bërë nga dy pjesë: fustan valëzues (i hollë) me Lule dhe këmishë pambuku me mëngë të gjata. Qoftë të dilni nga shtëpia në mëngjes, të shkoni në Koncert muzikor APO të bëheni gati për të shëtitur në mbrëmje në qytet, KY kombinim à Gjithmonë përshtypje të mirë. Fustani i modelit A, këtë saison po na Probajmo i pasuruar me dekorime interesante, siç është qëndisja që e rrethon dekoltenë. Me këtë kombinoni çizme të ngushta gjysmë të Thella, të cilat duken si çorapa në këmbë. Me këtë fustan do të Ishte më së Miri të veshni çizme të thjeshta Kamoshi gjysmë të Thella të zeza. Fustani prej sateni me modèle të thjeshtë, me shirita të hollë në supe do të duket shkëlqyer me çizme të shkurta prej Pelushi. Fustani je Zi me ruiner A + çizme të ngushta të shkurtra këtë Duks-fustan mëndafshi, me pjesë të venitura, Mund ta kombinoni me çizme të thjeshta gjysmë të Thella.

Fustani asimetrik maksi me Print + çizme të zeza me Top dhe lëkurë antilope Deri në nyellin e këmbës do të Jeni dakord se pamjen më të mirë e bën kombinimi i fustanit me çizme atraktive gjysmë të Thella (Deri te kyçi i këmbës). Kurse elle Ju paraqet idetë më të Mira se si të veshni këtë tendance… Fustan sateni maksi + çizme të shkurtra plishi me Taka Fustani me TEKSTURA të ndryshme + çizme të shkurtra nga lëkura e lëmuar.